Trebate pomoć? Kontaktirajte nas na podrska@zmajevi.ba

ROK ISPORUKE

Nakon evidentiranja porudžbine, Vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedjelje. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo Vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavijestiti kurirska služba. 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 08-16h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite putem email-a podrska@zmajevi.ba.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CIJENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 99 KM.

Za porudžbine ispod 99 KM trošak isporuke je 7 KM i biće iskazan na računu.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Home
Shop
Wishlist0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart